Сватбени покани - Декларация за поверителност на pokani.net

Декларация за поверителност на pokani.net

Декларация за поверителност на pokani.net


Тази Декларация за поверителност се отнася за онлайн магазин www.pokani.net . Нашата цел е да гарантираме максимална защита на Вашите личните данни. Затова Ви молим да прочетете тази Декларация за поверителност, и да се запознаете с това каква информация се събира и как ще бъде използвана тя.
1. ВИДОВЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЪБИРАМЕ
Когато правите поръчка в нашият онлайн магазин, ние ви молим за лична информация, като Вашето име, адрес или място за доставка на избраните продукти, имейл адрес, телефонен номер. Когато купувате продукт, ние събираме информацията за вашата поръчка, включваща това какви продукти сте закупили, адрес на доставка и детайли за плащането. Когато комуникирате с нас, например чрез електроната поща, ние запазваме съобщенията, за да обработим запитването Ви и да подобрим и разширим услугите които предлагаме Ние събираме информация, като например IP-адресът от който сте посетили нашият онлайн магазин, типът на браузъра, операционната Ви система и платформа, автоматично всеки път.
Тези бисквитки позволяват анализа на използваемостта на сайта и оптимизиране на работата му. Измерват броя на посещенията, кои страници са посещавани, източниците на трафик, обща информация за размер на екран, вид браузър и др. Събираната инфopмaция e aнoнимнa.

Използвани бисквитки
• Google Analytics


2. КАК СЕ ИЗПОЛЗВА СЪБРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ
Информацията, която събираме, се използва за персонализиране на онлайн магазина, оптимизиране на нашите услуги и предлагани продукти. Също така се използват за обработка на поръчки, доставка на поръчаните продукти, персонализиране на съдържанието, пазаруването в онлайн магазина и процеса на плащане. Тъй като ние държим нашите клиенти да се чувстват сигурни, също използваме събраната информация на откриване и предотвратяване на измами и други незаконни дейности. Ние използваме информацията, за да ви предоставим оферти и информация за продукти, които може да представляват интерес за Вас. Ние пазим вашата лична информация за толкова дълго, колкото се изисква по закон.

3. СПОДЕЛЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ С ТРЕТИ СТРАНИ
Защитата на личната Ви информация е важна за нас! Ние няма да споделяме тази информация с външни лица, освен ако това се изисква , и в случай на откриване и предотвратяване на измами и други незаконни дейности. За услуги, като например доставката на вашите поръчки, ние ангажираме трети страни (куриери). Тези страни ще имат достъп до личните Ви данни, само дотолкова доколкото е необходимо, за да могат те да изпълнят своите функции. Те нямат право да използват Вашата лична информация за други цели и те са договорно задължени да се съобразят със законите за защита на личните данните. Във всички други случаи, ние споделяме Вашата лична информация с трети страни, само ако имаме Вашето изрично съгласие.

4. ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ
За да се защити личната ви информация от неоторизиран достъп и промяна, ние сме въвели определени мерки за сигурност. Ние подобряваме тези мерки за сигурност постоянно и се опитваме да осигурим високо ниво на сигурност.
Цялата информация се изтрива до 3 месец след получаване на готовия продукт от Вас!
Можете да се свържете с нас и да пожелаете да ви информираме за Вашата лична информация, която съхраняваме. Може да поискате коригиране, променяне или изтриване на Вашите лични данни.

6. ПРОМЕНИ ПО ДЕКЛАРАЦИЯТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Използвайки нашия магазин, Вие се съгласявате със събирането и използването на тази информация. Моля, обърнете внимание, че ние може да променяме тази Декларация за поверителност, за по-добра защита на Вашата лична информация.

Примерни текстове за покани

  • За гости +

    За гости Уважаеми клиенти по долу са дадени избрана част от колекцията с текстове с която разполагаме! Поканата носи послание за предстоящо събитие! Важно е да прецените размерите на текста, който желаете с шрифт и размер на поканата. 1 Ние, ....................... и .................................., заедно с нашите родители семейство и семейство ................. .................... Имаме удоволствието и радостта да Ви поканим на сватбеното ни тържество! ........., ............г., гр./с.................... .....ч. – Тържество, танци и песни в ресторант „.......................“, Кумуват: ................................................................. 2 ........................................ & ........................................... Заедно с техните родители имат честта да ви поканят да присъствате на тяхното сватбено тържество. на..............г. в гр./с..................................... ритуална зала .................... от ...... часа ресторант “.....................”. от ...... часа кумуват................. 3 Ние, ........ и ..........., Заедно с Read More
  • За родители +

    За родители 1 Скъпи родители, настъпи моментът и за нас да поемем по свой собствен път и да създадем свое собствено семейство. В празничният ден-............ Бъдете с нас най- специални, че с вас сме горди и безкрайно благодарни! ......ч. - ритуална зала .................. .......ч. -.храм „...................“ .......ч. - ресторант „....................“. 2 Сърцата двама си отдаваме живота да прекараме един до друг и твърдо да го отстояваме завинаги като съпруга и съпруг. От днес нататък пътят ни един е до мен навсякъде ще бъдеш ти, и като сън животът ни ще мине дано в съня ни пролет да цъфти На празника на нашата младост на най-щастливия ни ден Read More
  • За кумове +

    За кумове Скъпо семейство ........... Ние, ......................... на............... ще свържем живота си завинаги. След като приехте да бъдете наши кумове, ние ви благодарим, че ще споделите сватбените ни вълнения. Надяваме се, че ще бъдете наши добри приятели и мъдри съветници за цял живот. Искрено вярваме, че отговорността, която ще поемете по напътствието на семейството ни, е във вашите възможности. Гражданският ритуал и наздравицата за нашето щастие ще се вдигне в ресторант "......." от ........ч. Бъдете наши специални гости и нека заедно да превърнем този ден в един незабравим спомен! 2. Мили приятели, На Вас с доверие задача отговорна отредихме- освен приятели, наши кумове да сте Read More
  • 1

Контакти

Внимание!

С използването на настоящият сайт, Вие се съгласявате с общите условия и декларацията ни за поверителност!

Съгласен съм